یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف موادغذایی طبع سرد مانند ترشیها، آبغوره، سرکه، ماست و دوغ بدون مصلحاتی مانند نعناع یا آویشن، مصرف آب سرد موجب بروز کبد چرب میشود.
سلامتی مزاجها- چای سبز+آبغوره
نظر طب سنتی در مورد کبد چرب
غذاهای مفید برای کبد چرب عبارتند از
( آلو و آلو و آلو – سکنجبین سازی عسل با آب گرم و خوردن یک دوره 6 ماهه با فاصله درمانی – تمرهندی – مویز و کشمش غیر کارخانه ای و مصرف ناشتا و تنقلات در زنگ تفریح - زرشک – شاتوت – آب در حد متعارف فقط تا 8 لیوان و آب درمانی به روش غربی مطلقا" ممنوع – اول و آخر غذا نیم گرم نمک و با نصف قاشق چای سرکه سیب خانگی – ماست با پودر زنیان– شکم را یک سوم غذا و سبزی – شکم یک سوم آب – شکم یک سوم هوا ( غافلیم ) – صبحانه و شام صدر صد میل شود و شام نخوردن باعث چرب شدن کبد میشود – انواع کلم ها – کاهو با سکنجبین و در غیر فصل آن برای سالاد ممنوع – روغن زیتون – سیب زمینی کبابی روی داش و زغال – شربت خاکشیر روزی دولیوان – نان سنگک آری و بربری ممنوع – نان جو – برگ زرد آلو با آب ولرم عالیست – شیر سویا محلی – ورزش خیلی خیلی و یا راه رفتن تند که عرق و بوی آن شما را کلافه کند – برگ هلو و گلابی و انجیر – آب کرفس ( غذای انبیا ) -
================================
چرا کبد شما چرب شده است :
آب خوری زیاد بالاخص در وسط غذا با غذای چرب – مصرف غذای پر کالری – پشت میز نشینی – غم و استرس و عصبانیت و بیقراری و ترس – نوشابه گازدار بالاخص کارمندان – تحرک نداشتن – استراحت فوری بعد از غذا تخریب سلولهای کبدی در اثر آمیزشهای ناسازگار – خامه – زبان – مغز – جگر – ماست با آبلیمو – پر خوری – قند و شکر – ادویه جات تند با زیاده روی در مجامعت – تند خوردن – مصرف کرتونها – آسپیرین – داروهای ضد تشنج – خستگی فراوان در سمت راست بدن – عادت به غذای فرهنگ غربی و عدم رعایت غذاخوری در شرع مقدس کاهش وزن سریع با تجویز دکترهای غیر متعهد با کاهوخوری و استخر درمانی با آب سرد یعنی لاغر کردن با روش غربی ها – بیماری نقرس ( اوره ) – چاقی زیاد – بد خوابی – عفونتهای ادراری – مصرف قرص و شربت های شهوت زا و یا قطره های تنگ کننده مجاری رحم – خالکوبی و تاتو گذاری – آب آوردن شکم در اشتهای سگی ( براثر فعال شدن بلغم و عدم درمان بلغم ) – زندگی شهری و کارمندی و عدم همراهی لقمه قاضی خانگی باخود - صحبت در بین غذا و ایستاده و راه رفتن با غذا خوردن – مصرف ویتامینهای سرخود – عدم رعایت غسل و بهداشت تناسلی – یبوست پی درپی حتی هر چند ماه یکبارالکلی و سیگاری شدن – دلسترهای غربی و آدامسهای الکلی – قهوه خوردی پی در پی – نجویدن غذا – کبودی بدن – لک گرفتن بدن – اگزمای پوستی – استعمال اسپری های عطرخارجی با فرمولهای ناشناخته – اسپری برای نعوظ تهیه شده در آنسوی مرزها – صفراوی شدن بدن – نوشیدنی های سرد و یخ به هنگام گرم بودن بدن – فراموش کردن روغن زیتون در سالاد و غذا – اختلافات محل کار و محله – بدبینی ها – اغتشاش در روده های بزرگ و کوچک با افکار منفی
خواص آبغوره
غوره که میوه ی سبز رنگ نارس انگور است دارای طعم ترش می باشد. غوره دارای اسیدهای آلی مانند: اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک(Succinique Acid)، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک(Glucolique Acid) و قند می باشد.
* غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست. هم چنین اگر با سالاد میل شود، برای لاغر کردن سودمند است.
* غرغره کردن با آبغوره در درمان ورم مخاط دهان و حلق و نرمی لثه ها موثر است.
* آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است.
* بیماری "اسکوربوت" که به علت کمبود ویتامین C در بدن به وجود می آید، با آب غوره درمان می شود.
* آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است.
* در دفع زردی موثر است. لذا باید 1 تا 2 قاشق غذاخوری آبغوره را بعد از هر غذا میل نمایند.
* خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد.
* حرارت و صفرای بدن را دفع و روده ها را ضدعفونی می کند. به این منظور بهتر است روزانه یک قاشق مرباخوری، چند روز متوالی میل شود.
* آب غوره تقویت کننده کبد است.
* برای برطرف کردن ورم گلو ، آب غوره را قرقره کنید.
* برای دفع کرم روده و تقویت معده، باید به مدت پنج روز آش آب غوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید، البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمایید.
* آب غوره درمان کننده پادرد و کمردرد، روماتیسم و سیاتیک است. برای معالجه می توان به مدت ده روز آش آب غوره مصرف نمود(البته از خوردن غذاهای سنگین در این مدت باید اجتناب کرد).
* آبغوره غذا را خوشطعم، مطبوع و لذیذ نموده و اشتها را تحریک مینماید.
* آبغوره اسهالهای ساده را درمان میکند، به این منظور باید 3 مرتبه در روز و هر بار یک قاشق غذاخوری مصرف شود.
* آبغوره حفظ کننده جنین است، به این جهت باید کمی آبغوره همراه با غذای روزانه مصرف شود. اما باید از خوردن زیاد غوره خودداری کرد، چن غوره مدر است و امکان دارد موجب سقط جنین شود.
* اگر چند قطره از آبغوره را هنگام خونریزی بینی به درون بینی بچکانند، خونریزی را بند میآورد.
* برای درمان چرک گوش میتوان آبغوره و سرکه را به طور مساوی با هم مخلوط نمود و چند روز، روزی سه مرتبه و هر بار 1 تا 2 قطره در گوش بچکانید.
* مالیدن مخلوط مساوی آبغوره و آب تره، در محل بواسیر، پس از اجابت مزاج مفید است و آن را معالجه میکند.
* آبغوره، خنک است و در موارد تب ، آنژین، ورم دهان و سل ریوی مصرف میگردد.
* رب غوره، تشنگی را برطرف میکند.
* رب غوره، التهاب، حرارت و اسهال را تسکین میدهد.
* رب غوره، اشتهاآور و محکم کننده جنین است.
* رب غوره تقویت کننده احشاء و برطرف کننده استفراغهای صفراوی است.
* سعی کنید غوره را به تنهایی نخورید، چون روی معده اثر سوئی می گذارد.
++++++++
++در طب سنتی اصول شش گانه سلامت تعریف شده است که پایه طب سلامت محسوب می شود و اگر این اصول رعایت شود ۵۰ تا ۶۰ درصد بیماری ها از بین خواهد رفت. این ۶ اصل که «سته ضروریه» نامیده می شود شامل آب و هوا، خوردن و آشامیدن، خواب و بیداری، حرکت و سکون، استفراغ و احتباس و اعراض نفسانی است. در واقع در طب سنتی اعتقاد بر این است که برای حفظ سلامت هیچ راهی جز رعایت این ۶ اصل نداریم. این ۶ اصل نه یک تقسیم بندی ذهنی بلکه یک دستورالعمل اجرایی برای زندگی است. در واقع آن چه در کشورهای غربی تحت عنوان سبک زندگی (Life Style) نامیده می شود، توسط اطبای طب سنتی در این ۶ اصل خلاصه شده است. از طرف دیگر پزشک در طب سنتی در مرحله اول وظیفه دارد که اصول شش گانه را در رابطه با بیمارش مدنظر قرار دهد و آن ها را اصلاح کند در غیر این صورت اقدام به هر شیوه درمانی بیهوده و یا موقت خواهد بود.
*******************************
گرمی و سردی طبع انسان چیست؟(بررسي از نظر طب جديد)
قدما معتقد بودند که:
یک فرد صفراوی دارای طبعی گرم و خشک است لذا بایستی برای تعادل بدنش تن به غذاهای سرد وتر دهد و از غذاهای گرم خشک بپرهیزد.
ایضاً یک فرد دموی به غذاهای سرد وخشک و فرد بلغمی به غذاهای گرم و خشک و یک فرد سودایی به غذاهای گرم وتر روی آورد.
حال پرده از این راز گرمی وسردی بر میداریم:
میدانیم که درجه حرارت در بدن انسان و حیوانات خون گرم ثابت است . این ثبات درجه حرارت ، از تعادل و توازن بین تولید و اتلاف حرارت در بدن ایجاد میشود. بدین معنی که در اثر فعل وانفعالات شیمیایی، ایجاد حرارت در بدن شده و بدن گرم می شود و در اثر عوامل فیزیکی همانند عرق کردن ، عوامل محیطی بدن حرارت خود را ازدست میدهد. این دو عامل شیمیایی و فیزیکی دائماً موجب اختلال در حرارت بدن میگردند.آنچه که موجب تعادل حرارت در بدن میگردند دستگاه تنظیم حرارتی است که متشکل از سیستم دستگاه عصبی و غدد مترشحه داخلی است.یعنی دستگاه عصبی و غدد مترشحه داخله موجب ایجاد تعادل حرارت در بدن میگردند.
یک سئوال: این منابع ایجاد حرارت به ترتیب اهمیت کدامند؟
جواب:
1-فعالیت عضلانی( ورزش – لرز)
2-تونوس عضلانی
3-عمل دینامیک ناشی از مواد غذایی
4-تغییرات متابولیسم بازال
ردیف اول ودوم در تولید حرارت در بدن بعلت سوخت و سازهای شدید کاملاً مشهود است.مبحث دینامیک ناشی از مواد غذایی در بحث گرمی و سردی غذاها گفته خواهد شد. اما نشانه این طبع گرم و سرد حول محور این متابولیسم بازال میچرخد.
متابولیسم بازال چیست؟
حداقل میزان انرژی لازم که یک انسان برای زنده ماندن و تامین انرژی جهت کار قلب، عضلات تنفسی و غدد وسلولها در حالت استراحت کامل نیاز دارد . به این حداقل متابولیسم بازال می گویند. که بطور متوسط 1600 تا 1700 کالری بزرگ در 24 ساعت است.
تامین این حداقل که بدون وجود و دخالت سایر عوامل ایجاد حرارت ( سه ردیف اول) است بعهده غدد مترشحه داخلی همچون تیرویید، سورنال، هیپوفیز، لوزالمعده، تیموس و غیره است .
بعضی افراد بطور طبیعی دچار پرکاری تیرویید و سایر غدد مترشحه داخلی هستند که موجب افزایش این حداقل انرژی( متابولیسم بازال) میشود یعنی دچار هیپرتروییدی هستند، لذا به هنگام لمس دستشان احساس گرمی میشود. از ازنظر طب قدیم این افراد دارای طبع گرمی هستند.
برعکس وقتی که غدد مترشحه داخلی دچار کم کاری و بی کفایتی گردند متابولیسم بازال پایین آمده و احساس سردی در وجودشان بهنگام لمس حس می شود . از نظر طب قدیم این افراد دارای طبع سرد هستند.
کشف این راز در طب قدیم ناشی از سالها تجربه و مشاهده افراد و بيماران بوده است.
پس از این گرمی و سردی طبع مشخص شد.
پس كسي طبعش گرم است كه متابوليسم بازال وي از حد معمول و متوسط بالاتر باشد
و كسي طبعش سرد است كه متابوليسم بازال وي از حد متوسط و معمول كمتر باشد.
*********====================
قسمت اول اصول طب سنتی
عناصر اربعه هركدام در جايگاه مخصوص بخود هستند اين جمله را مي توان چنين تفسير نمود كه بعلت وزن مخصوص هركدام عملاً تركيب اين عناصر با هم امكان نداشته و يا تداوم نخواهد داشت و بر اساس همين وزن مخصوص است كه جدايش خاك از آب ، آب از هوا و هوا از حرارت را شاهد هستيم.
اما به حكم تقدير خداوندي است كه اين عناصر با هم براي مدتي در يك جسم مركب مثل سنگ، درخت، انسان و ساير موجودات تركيب و سازگار ميگردند و بر اساس همين بينش است كه همه چيز بجز ذات مقدس الهي است كه فاني است و دوام ندارد و بعد از مدتي متلاشي خواهد شد. و اين دليل و برهاني است بر وجود جهاني ديگر و يا وجود و معاد. اين بينش يك بينش اسلامي است كه قابل دفاع مي باشد.
ميزان و درصد وجود اين عناصر در موجودات متفاوت است و اين تفاوت هم باعث مي شود كه شاهد تنوع موجودات متنوعي در جهان خلقت باشيم. مثلاً انواع واقسام سنگ ها و معادن حاصل تنوع در تركيبات داخلي آنهاست كه سنگ هاي خاصي را شكل ميدهد.
عناصر اربعه در انسان:
انسان به عنوان يك جسم مركب نيز از عناصر فوق تشكيل شده است كه معادل عناصر فوق در طب جديد نيز لغاتي داريم:
آتش: يعني حرارت ، 37 درجه حرارت بدن دمايي است كه از ديد طب جديد شدت حرارت توصيف مي شود و اين همان آتش از ديد اطباء قديم است.
هوا: يعني اكسيژن و ساير گازهايي است كه هرلحظه تنفس نموده و اين مولكول ها بوسيله خون به سلولهاي بدن رسانيده و موجب احتراق مواد غذايي ورشد سلولي ميشوند.
آب: رطوبتي است كه در بدن حاكم بوده و بالغ بر 70 درصد از بدن را تشكيل ميدهد. رطوبت در خون، دهان،معده و روده، رگها و اعضاء و جوارح نشاندهنده وجود آب در بدن است.
خاك: خاك از عناصر بيشماري تشكيل شده است كه در بدن بصورت كلسيم، منيزيم، آهن،روي، و .... ديده ميشود كه بدن ما بوسيله خوردن غذاهاي گياهي و حيواني از اين عناصر بهره مند مي شوند.
اگر ملاحظه شود تمامي اجزاء بدن انسان بجز " روحيات و نفسانيات" در اين چهار عنصر ميگنجند ولكن چون در قديم ابزار سنجش وآناليزورهاي فعلي وجود نداشت به همان چهار عنصر فوق به عنوان يك مبنا بسنده كرده اند.
" يك نكته: حال دريافتي كه انسان چرا فاني است و چرا روح درقالب اين چهار عنصر قرار نميگيرد و چرا كل من عليها فان"
موقعيت و جايگاه اين عناصر و همسايگي آنها:
قدما مي فرموده اندكه:
خاك جايگاهي زيرين داشته ، آب در بالاي آن قرار داشته و بالاتر از آن هوا و در اوج همه آتش قراردارد. ( اثبات اين ذهنيت حكما را در وزن مخصوص آنها بيابيد)
لذا آتش در همسايگي هوا وخاك است.
آب در همسايگي عوا و خاك است
خاك در همسايگي آتش و آب است.
اما:
طبيعت اين چهار عنصر: قدما مي فرموده اند:
آتش طبيعتي گرم، سوزنده و خشك دارد بطوريكه هرچه در اطراف خود دارد را همه مي گدازد و به طبع خود در آورد يعني طبيعتي كننده و فاعل دارد و به عبارتي اثرگذارنده
هوا طبيعتي گرم و تر دارد. گرمايش لطيف تر از گرماي آتش است به لحاظ نزديكي به آب و رطوبتي كه از آن ميگيرد
آب طبيعتي سرد وتر دارد
خاك طبيعتي سرد و خشك دارد.
==================================================
چای سبز
چاي سبز فوايد زيادي دارد . چاي سبز پيشگيري كننده از حمله قلبي و سرطان شناخته شده است و يك تونيك ( تقويت كننده ) بسيار مفيد است. اين چاي داراي خاصيت ضد چربي (از هر نوع آن )و مقوي اعصاب بوده و قدري نيز خاصيت تب بري دارد.چاي سبز باعث تقويت معده شده و ضمن دفع سموم بدن، نفخ معده را نيز برطرف مي كند . چاي سبز باعث تقويت حافظه شده و براي افراد افسرده يك داروي ضد افسردگي است. زيرا نوشيدن چاي سبز باعث نشاط و سرزندگي مي شود
بيشترين بهره براي زنان
در پي يك مطالعه فوايد چاي سبز ظاهرا براي زنان بيشتر بود.
زناني كه روزانه پنج فنجان يا بيشتر چاي سبز مي نوشيدند - در مقايسه با كساني كه يك فنجان يا كمتر مصرف مي كردند - كمتر با خطر مرگ در اثر بيماري قلبي روبرو بودند.
اما در اين مطالعه رابطه اي ميان مصرف چاي سياه و كاهش خطر مرگ در اثر بيماري قلبي نيافت
خواص كلي چای سبز :
كاهش وزن
: پلي فنولهاي چاي سبز فعاليت آميلاز بزاق(آنزيم تجزيه كننده قندها) را مهار ميكند. جالب است بدانيد كه چاي بدون داشتن عوارض خطرناك داروهاي كاهنده وزن ميتواند موجب كاهش وزن، اندازه دور كمر و تري گليسريد خون مبتلايان به چاقي شود
پوسيدگي دندان:
عصاره برگ چاي سبز داراي اثرات ضد ميكروبي است و از ايجاد پلاك و پوسيدگي دندان جلوگيري ميكند.
حفاظت از قلب
دانشمندان ماده اي شيميايي را در چاي سبز شناسايي كردند كه در حفاظت از قلب در برابر آسيب هاي مختلف موثر است.
كارشناسان "موسسه بهداشت كودكان انگليس" در مطالعه روي تركيبات چاي سبز موفق به شناسايي ماده اي شيميايي به نام "اپيگالوكاتچين سه گاليت" شدند كه مي تواند مرگ سلول ها را پس از حمله قلبي يا سكته كاهش دهد. اين دانشمندان اعلام كردند: ماده شيميايي موجود در چاي سبز مانع از فعاليت پروتئيني به نام "استات يك" مي شود كه پس از رويدادهاي استرس آميز نظير حمله قلبي يا سكته در درون سلول فعال مي گردد.
"اپيگالوكاتچين سه گاليت" همچنين روند بهبود سلول هاي قلبي را سرعت مي بخشد و موجب كاهش صدمه به آن مي شود. از طرفي يكي از عوامل اصلي امراض و حمله هاي قلبي، وجود كلسترول بالا در خون انسان است.
چاي سبز علاوه بر داشتن ويتامين هاي A و C (آنتي اكسيدان هاي قوي)، باعث كاهش كلسترول در خون نيز مي گردد كه اين موضوع خطر احتمال حمله قلبي و امراضي از اين قبيل را پايين مي آورد.
كاهش تري گليسيريد
كاتچين موجود در چاي سبز، فعاليت آنزيم ليپاز را (آنزيم مسئول هضم چربي ها) در لوزالمعده مهار مي كند، در نتيجه، شكستن چربي با سرعت بسيار كمي صورت مي گيرد و چربي خون با سرعت كمي بالا مي رود.
با توجه به اين كه افزايش تري گليسيريد خون بعد از مصرف هر وعده غذايي يك عامل خطر در بروز بيماري قلبي است ، مصرف چاي سبز در بين وعده هاي غذايي روشي مناسب جهت كاهش تري گليسيريد خون است.
كاهش فشار خون
مصرف نيم تا 5/2 فنجان چاي سبز در روز احتمال بروز پُرفشاري خون را تا 46 درصد كاهش مي دهد.
جلوگيري از ديابت
چاي سبز قادر است از عوارض ناشي از ديابت مانند آب مرواريد و بيماري هاي كليوي به طور معجزه آسايي جلوگيري كند. چاي سبز با مهار كردن فعاليت آنزيم آميلاز بزاق و روده كه مسئول هضم نشاسته است، باعث مي شود كه نشاسته با سرعت آهسته تري بشكند و در نتيجه قند خون با سرعت كمي بالا برود.
پيشگيري از بيماري هاي ايمني خودكار بدن( با استفاده از چای سبز)
پژوهش گران اعلام كردند مصرف چاي سبز از ابتلا به بيماري هاي ايمني خودكار بدن جلوگيري مي كند. تحقيقات پژوهش گران دانشكده پزشكي ژورژيا حاكي از آن است كه مصرف چاي سبز علاوه بر مؤثر بودن در كاهش ابتلا به سرطان، باعث محافظت افراد در برابر بيماري هاي ايمني خودكار بدن مي شود. چاي سبز از گسترش آنتي ژن هايي كه مي توانند موجب تحريك ايمني بدن شوند جلوگيري مي كند. نتايج تحقيقات حاكي از آن است وجود ماده اي موسوم به EGCG در چاي سبز باعث متوقف شدن التهاب و تاثيرات آن بر روي پوست و سلول هاي مترشحه بزاق مي شوند. در يك اختلال ايمني خودكار، موسوم به سندرم شوگرن (Sjogren)، سلول هاي مترشحه بزاق، هدف قرار گرفته و باعث خشكي دهان مي شوند و در اختلالي ديگر، پوست ارگان هدف واقع شده و فرد مبتلا به سل جلدي مي گردد.
شايان ذكر است تحقيقات بيشتر بر روي حيوانات در حال انجام است و تاثير مفيد چاي سبز در پيشگيري از آرتريت نيز مشخص شده است.
موارد منع مصرف:
اعتقاد بر آنست كه قبل و بعد از دريافت فرآوردههاي آهن و در شيرخواران نبايد از چاي سبز يا تركيبات پلي فنول آن استفاده نمود. شواهد موجود حاكي از آنست كه مقادير بيش از ??? ميلي ليتر در روز با سوخت و ساز آهن تداخل نموده و موجب كم خوني ميشود. شواهدي مبني بر منع مصرف در حاملگي وجود ندارد با اينحال بايد با پزشك مشورت نمود. مصرف چاي سبز در دوران شيردهي توصيه نميشود.
تداخلات دارويي:
افزايش اثر متي سيلين و بنزيل پني سيلين، تشديد اثر آسپيرين و ساير داروهاي
ضد انعقاد مانند وارفارين (ويتامين K موجود در چاي سبز ميتواند بر ضد اثرات وارفارين عمل نمايد).
عوارض:
مصرف بيش از حد كافئين كه در چاي سبز و بعضي از عصاره هاي آن وجود دارد در بعضي از افراد باعث علائمي مانند عصبانيت، بيخوابي و بيقراري ميشود. افرادي كه داراي بيماري فشار چشم هستند نبايد استفاده كنند و افرادي كه ميگرن دارند ميزان مصرف كمي بايد داشته باشند .
طريقه دم كردن چاي سبز :
به ازاي هر فنجان آب يك قاشق مرباخوري چاي سبز استفاده مي شود . آب به هيچ عنوان نبايد در حال جوشيدن باشد . چاي سبز را توي فنجان يا قوري ميريزيم و در آنرا ميگذاريم . ( روي حرارت نباشد ) بعد از 5 دقيق صاف ميكنيم . اگه از نوع كيسه ايي استفاده مي كنيد كيسه را دربياريد و وقتي سرد شد روي چشم كمپرس كنيد كه براي رفع خستگي چشم مفيده . .
معطر كردن چاي
براي معطر كردن چاي مي توان به آن مقداري گل ياس، گل سرخ، گل بهار نارنج، نعنا، هل، ليمويخشك يا تازه، چند پر زعفران( بسته به علاقه و ذائقه ) را به صورت تركيبي يا به تنهايي اضافه كرد.
منبع:ninisite
طبیعت بهاری ـ درشت اندام ـ چهره گلگون و پر خون ـ پوستشان گلگون یا گندمگون ـ موهای سرشان پر پشت ـ فراوانی موهای بدن ـ موهای سیاه یا خرمایی ـ موهای ضخیم ـ پیچش موی زیاد ـ چشمان به قرمزی میزند ـرگ دست برجسته ـ پوست مرطوب و گرم ـ دهان کم رطوبت و تشنگی مدام ـ حرارت بدن خیلی زیاد -زیاد حرف می زنند ـ یبوست و مشکلات گوارشی کمتری دارند ـ خوش اشتها و خوش خوراک ـ علاقه مند به ترشیجات و سردیجات ـ علاقه مند به موسیقی و شعر و شاعری ـ عاشق پیشه ـ اهل طبیعت ـ بلند پرواز ـ دور اندیش ـ خوش رو و خوش اخلاق ـ بذله گو و شوخ ـ خوش مشرب و خوش گذران ـ توان ریسک بالا ـ فرمانده در جنگ ـ خیلی سخاوتمند و شجاع و جسور ـ معمولا بی نظم ـخیلی پر انرژی و چابک و توانمند ـ معمولا گروه خونی o + ـ عرق زیاد ـخونریزی لثه ـ شیرینی دهان صبحگاهان ـ جوشهای بزرگ چرکی ـ
* توجه : در مردان دموی اگر غلبه دم داشته باشند موهای سر از وسط شروع به ریزش می کند .
* توجه : بیماریهای شایع در دمویها عبارتند از :
سردردهای دموی ـ دیابت ـ فشار خون ـ سکته های قلبی و مغزی ـ ....
توجه : بهترین پیشنهاد برای سلامتی این گروه حجامت عام سالانه ۲ الی ۳ مرتبه می باشد
طبیعت تابستانی ـ کشیده و لاغر اندام ـ نسبتا قد بلند ـ رنگ پوست زرد رنگ ـممکن است کم مو و یا پر مو باشند ـ معمولا رنگ مویشان سیاه و خرمایی ـپوست بدن خشک ـ کم رطوبت ـ رگ دست بیشتر برجسته و آشکار ـ علاقه مند به فصلهای سرد ـ متنفر از فصلهای گرم ـ تمایل به خوردن سردیجات و ترشیجات ـ دهان معمولا خشک و مدام تشنه ـ معمولا کماشتها ـ گاهی تلخی صبحگاهی ـ گاهی خیلی علافه مند به ریاضی گاهی علاقه مند به شعر و شاعری ـ گاهی پر انرژی گاهی کم انرژی ـ گاهی عاشق گاهی فارق ـ معمولا استعداد خشونت و بد خلقی دارند ـ معمولا تند و آتشین مزاج ـ معمولا رزمی کارند و علاقه مند به کارهای خشن ـ معمولا بیقرار ـ گاهی با اراده گاهی سست اراده ـ خیلی احساساتی و آتششان سریع فروکش میکند ـ افراد دقیق و تیز بین ـ مدیرهای موفق ـمقید به نظم و ساعت - آدمهای پر حرف و پر انرژی ـ گاهی مشکل یبوست دارند ـ رنگ ادرارشان معمولا زردتر ـ معمولا گروه خونی AB ـ
* توجه : در مردان صفراوی اگر غلبه صفرا داشته باشند موهای سرشان از قسمت جلو شروع به ریزش می کند .
* توجه : بیماریهای شایع در این طبع : اگزمای پوستی ـ یبوست مزمن ـ بیش فعالی ـ سردرد صفراوی ـ جوش ـ ...
توجه : بهترین پیشنهاد برای سلامت این گروه شربت سرکه انگبین ـ شربت آبلیمو ـ آب زرشک و غیره ضمنا حجامت عام سالانه ۱ الی ۲ مرتبه به این افراد توصیه می شود.
طبیعت زمستانی ـ در ظاهر درشت اندام ـ استخوان باریک ( باریک و درشت اندام ) ـ تپل ـ معمولا دارای موهای کم پشت و صاف و نرم و نازک ـ سردی در سرتاسر بدن ـ پوست سرد و نرم و مرطوب ـ رنگ پوست سفید ـ منافذ پوست ریز ـ رگ دست پنهان ـ دهان مرطوب و پر آب ـ معمولا دارای چشمان رنگی و روشن ـ اشتهای زیاد و خوش خوراک ـ دارای موهای خرمایی روشن یا بور ـ بسیار دل نازک ـ معمولا دارای ناخن صورتی ـ معمولا دارای چهره های ظریف ـ آدمهای آرام و حسابگر و محتاط ـ گرایش به علوم عقلی و ریاضیات ـ آدمهای منطقی و عاقل ـ دارای حوصله زیاد ـ اکثرا فشار پایین ـ معمولا گروه خونی B ـ تجارت پیشه ـ میانه رو ـ معمولا گذشته نگر ـ خیلی کینه ای ـ خیلی سرد و آرام ـ دارای استعداد افسردگی ـ معمولا اهل سازش ـ تاثیر پذیر ـ افراد خودخور آدمهای راحت ـ آدمهای متعادل
* توجه : بیماریهای شایع در این گروه :
دیابت ـ فشار خون ـ افسردگی ـ سردرد سرد ـ چاقی ـ چربی خون ـ بیماریهای گوارشی ـ کبد چرب ـ ...
* توجه : بهترین توصیه برای سلامت این گروه خوراک گرمیها (گرم و خشک)قی کردن سالی یکی دو بار ـ بادکش (حجامت گرم وخشک ) سالی دو هفته
طبیعت پاییزی ـ رطوبت بدن همیشه پایین ـ بافت چربی در بدن کم ـ فاقد عضله و لاغر اندام و قد متوسط ـ افراد پوست و استخوانی جامعه ـ چاق شدنی نیستند ـ دارای پوست خشک ـ به شدت علاقه مند به حسابگری و محاسبه ـ خیلی افراد با احساس ـ افراد کل نگر ـ بسیار محتاط و کمال گرا ـ بسیار با پشتکار و منظم ـ با دقت همه جانبه ـ معمولا دارای گروه خونی A ـ تمایل کم به مسائل مذهبی ـ نا آرام ـ حالت وسواس گونه و بسیار حساس ـ خیلی فکر و خیال میکنند ـ افسردگی در آنها بسیار است ـ معمولا نگران و خودخوریمیکنند ـ دچار غم و غصه اند ـ بیشتر در فکرند ـ اگر لج کنند بسیار لجباز می شوند ـ منتقدهای بسیار خوب ـ یکدنده ـ رگهای دست ریز ـ در لمس تن سرد ـ بوی بد دهان ـ پوست کم طراوت ـ معمولا دارای یبوست ـ سرطان در آنها بیشتر رخ می دهد ـ کم اشتها ـ موهای خشک و مجعد ـاحساس سرما دارند ـ تمایل به خوردن شیرینیجات ـ دارای سوزش معده قهرهای طولانی ـ دارای اندیشه های بد و افکار منفی ـ بی خوابی ـ زود رنج ـ خیلی مغرور ـ علاقه مند به سیگار ـ کم ظرفیت ـ اهل جار و جنجال ـ علاقه مند به تنهایی و گوشه نشینی
* توجه : بیماریهای شایع در این گروه :
افسردگی ـ سیاهی دور چشم ـ یبوست ـ سندرم روده تحریک پذیر ـ کابوسهای شبانه ـ اگزمای پوستی و شوره سر ـ سوزش معدهـ سرطان وسواس و ....
* توجه : بهترین توصیه برای سلامت این گروه خوراک گرمیجات ( گرم وتر ) ـ خوردن غذاهای ملس یا همان ترش و شیرین ( رب انار ـ انار ملس) ـ استفادهاز مسهل بهترین پاک کننده تن سوداویی ها است.
===============================
راههایی برای نجات از سحر و جادو !
سحر و جادو,نجات از سحر و جادو,سوره فلق,,دعا و شرایط دعا کردن